Почистване след ремонт в София

Нашата мисия е савършенна чистота на вашит обект.

Почистване след ремонт София най-добри цени
Почистване след ремонт София

Ние можем да се справим с тази досадна задача вместо Вас и то бързо и професионално.  Ние предлагаме услугата за почистване след ремонт до най-малкия детайл, като започнем от почистването на замърсените обекти от бои, прах, мръсотия и строителни материали до завършен и чист вид на помещението.

Почистване след ремонт най-добри цени за София

Почистването е втората стъпка от пакетната услуга за кърти чисти извозва и се прави непосредствено след  къртачните дейности , ремонтните работи или груб строеж.  И след най-лекия ремонт обекта има нужда от почистване,  ако ремонта е бил по-тежък и почистването става  по-трудно.

Ние правим почистването на вашия имот по правилния начин, защото нерегламетираното почистване и премахване на строителни отпадъци в това число и опасните предмети  могат да нанесат вреда, както на вас, така и на околната среда и човечеството. 

Като част от обществото подкрепяме и вярваме в екологията и затова е важно строителните отпадъци и боклука от всеки един обект да се извозва до законоустановените депа. Правилното изчистване на строителните отпадъци стои в основата от задълженията на нашата фирма.

0 +

Доволни клиента

0 %

Качествено обслужване

0 +

Квалифицирани работника

0 +

Почистени обекта

Почистване на строителните отпадъци

Когато ремонтните дейности свършат, на обекта остава огромно количество строителни отпадъци и боклуци, които трябва да се почистят правилно и от професионалисти.

Тук също имаме решение за Вас, като В  и предлагаме контейнери под наем  за строителни отпадъци. Добре е да споменем, че различните видове строителни отпадъци могат да са пагубни за околната среда, ако не се почистят и изхвърлят правилно.

Почистване на строителните отпадъци

Екипът ни е сертифициран и оборудван да работи с материали, които изискват по-специална обработка – като такива, които съдържат азбест. Затова се доверете на нашите експери и ние ще почистим и извозим строителния отпадък правилно и без да има последици за околната среда и човечеството.

Почистването на мозайка

За да поддържате чисти площите в офиса и дома може да ни се доверине напълно и в почистването на мозайка. В цените, които предлагаме за почистването на строителните отпадъци след къртачните дейности са включени и всички такси за труд, като това по никакъв начин не оказва влияние на офертата.

Почистването на мозайка

Услугите, които предлагаме за кърти чисти извозва включва и почистването в дома и офиса. След като нашите професионалисти приключат с почистването за Вас остава приятната обстановка и насладата от добре свършената работа, която със сигурност ще надмине всичките Ви очаквания.