Къртачни услуги и Къртене на най-добри цени

Ние от Хиперкъртачи разполагаме с екип от професионалисти в сферата на къртачните услуги за София и региона. Предлагаме къртачни услуги за апартанети, къщ и офис сгради, както и демонтираме прегради и стени от всякакъв материал.

Видове къртачни услуги

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

КЪРТЕНЕ НА ДОГРАМА

КЪРТЕНЕ НА ДОГРАМА

КЪРТЕНЕ НА ЗАМАЗКА

КЪРТЕНЕ НА ЗАМАЗКА

КЪРТЕНЕ НА КОМИН

КЪРТЕНЕ НА КОМИН

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ

КЪРТЕНЕ НА ДЮШЕМЕ

КЪРТЕНЕ НА ДЮШЕМЕ

КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

КЪРТЕНЕ НА БАНЯ И ВиК

КЪРТЕНЕ НА АСФАЛТ

КЪРТЕНЕ НА АСФАЛТ

Ако искате работата да се свърши бързо, професонални и на добра цена се доверете на Хиперкъртачи – фирта за кърти чисти извозва! Качеството е ганатирано. Преди да започнем с къртачната дейност и демонтаж на прегради и стени, екипът ни от специалисти  извършва щателен оглед и проверка на съораженията в обекта. Това се прави с цел да се избегне грешка при протичане на ремонта. Освен къртачните дейности ние предлагаме и почистване на строителните отпадъци и боклук, направени по време на къртенето. Хиперкъртачи е лицензирана фирма за извозване на строителните отпадъци до законоустановените сметища, което ни прави още по функционални за нашите клиенти.
Характеристиките на нашата работа са свързани основно с къртене и демонтаж на стени и прегради, ако е необходимо задължително да се извършва с преразпределение на товари с помощта на временни подпори. Къртене и събаряне на стените се практикува така, че след това да може да инсталирате всички необходими джъмпери отново и на местата им. Разбираемо е, че премахването на стените не може да бъде изпълнено само от специалисти. Нашите експерти ще направят всичко възможно, за да не навреди къртенето на цялостния дизайн на помещението.

Ако изберете услуга събаряне и преместване на стени при нас, ние Ви гаранираме качество на работа и стриктно спазване на правилата за безопастност, както спазваме правилата и нормите в строителството.

Комплексна услуга кърти чисти извозва е Вашето начало на мечтания ремонт, преустройство или нов строеж.

Ако имате нужда от консултация, оферта или искате допълнителна информация за предлаганите от нас услуги за кърти чисти извозва може да се свържете с нас на телефон ……………

От къде да започнем?

Какъв вид ремонт искате да направите?                                  

Какво трябва да се кърти, чисти и извозва?

Как и кога да го направим това зависи от Вас!